Hytter

Hytter på Stena Vision

Att åka ut och resa, och då särskilt på vattnet, är otroligt avslappnande för den som gillar havet. Att stå på däck och andas in den friska luften under en Polenkryssning gör att stressen från vardagen verkligen rinner av en.

Se bilder och information om hytterna på Stena Vision här!

Hyttutbud på Stena Spirit

Stena Spirit är systerfartyget som innehåller liknande alternativ som Stena Vision

Se bilder och information om hytterna på Stena Spirit här!

Utöver Stena Vision och Stena Spirit som har mycket bra hyttutbud, så finner du även hytter på Stena Nordica och Stena Baltica som också trafikerar Karlskrona – Gdynia. Alternativen bland hytterna är inte lika många på Stena Nordica, samt ännu färre på Stena Baltica.

För den som åker på polenkryssning med Stena Vision eller Stena Spirit så finns det ett antal olika hytter att välja mellan:

Enkelhytt utan havsutsikt

Insideshytt utan havsutsikt för en gäst.Kommer med DUX-säng, TV, dusch och WC (handdukar är inkluderat)

Enkelhytt med havsutsikt

Hytt med havsutsikt för en gäst. Kommer med DUX-säng, TV, dusch och WC (handdukar är inkluderat).

2-bäddshytt utan havsutsikt

Insideshytt för en till två gäster. I hytten finns två st. DUX-sängar (80 cm), dusch, WC (handdukar är inkluderat) och TV. Finns även tillgängligt som dam- och herrplats.

2-bäddshytt utan havsutsikt och över och underbädd

Insides hytt för en till två gäster. I hytten finns två st. DUX-sängar (80 cm, över- och underbädd), dusch, WC (handdukar är inkluderat) och TV. Finns även tillgängligt som dam- och herrplats.

2-bäddshytt med havsutsikt

Utsides hytt för en till två gäster. I hytten finns två st. DUX-sängar (80 cm), dusch, WC (handdukar är inkluderat) och TV.

2-bäddshytt med havsutsikt och över och underbädd

Utsides hytt för en till två gäster. I hytten finns två st. DUX-sängar (80 cm, över- och underbädd), dusch, WC(handdukar är inkluderat) och TV.

3-bäddshytt utan havsutsikt

Insideshytt för en till tre gäster. I hytten finns tre st. DUX-sängar (80 cm), dusch, toalett (handdukar är inkluderat) och TV.

3-bäddshytt med havsutsikt

Utsides hytt för en till tre gäster. I hytten finns tre st. DUX-sängar (80 cm, varav två i under- och överbädd), dusch, toalett (handdukar är inkluderat) och TV.

4-bäddshytt utan havsutsikt

Insideshytt för en till fyra gäster. I hytten finns fyra st. DUX-sängar (80 cm, i under- och överbädd), dusch, toalett (handdukar är inkluderat) och TV.

 4-bäddshytt med havsutsikt

Utsides hytt för en till fyra gäster. I hytten finns fyra st. DUX-sängar (80 cm, i under- och överbädd), dusch, WC (handdukar är inkluderat) och TV

Business Class, 2-bäddshytt med havsutsikt och över- och underbädd

En lyxigare hytt för 1 – 2 gäster med havsutsikt. Har en 120 cm bred säng, minibar med olika drycker och choklad. I hytten finns också dusch, toalett (handdukar är inkluderat) och TV

Captain’s view, 2-bäddshytt med havsutsikt

En exklusiv hytt för 1 – 2 gäster med havsutsikt. Har en 140 cm bred säng, minibar med olika drycker och choklad. I hytten finns också dusch, toalett (handdukar är inkluderat) och TV.

Familjehytt 5-bädd utan havsutsikt

Familjehytt för en till fem gäster (max fyra vuxna). I hytten finns en 120 cm bred underbädd och 80-centimetersbäddar varav en är underbädd. Dusch, toalett (handdukar är inkluderat) och TV finns också.

Familjehytt 5-bädd med havsutsikt

Familjehytt med havsutsikt för en till fem gäster (max fyra vuxna). I hytten finns en 120 cm bred underbädd och 80-centimetersbäddar varav en är underbädd. Dusch, toalett (handdukar är inkluderat) och TV finns också.

Front view, 2-bäddshytt med havsutsikt

En hytt för en till två gäster med havsutsikt. Två stycken 80 cm breda DUX-sängar finns, som går att göra till en dubbelsäng. I hytten hittar du också minibar med olika drycker och choklad, dusch, toalett (handdukar är inkluderat) och TV.

Jacuzzi panorama cabin, 2 vuxna 2 barn (max 60 kg)

Stor och exklusiv hytt (17 kvm) för 1 – 2 vuxna och 1 – 2 barn (får väga max 60 kilo) högt upp i båten. Här har gästerna stora panoramafönster och egen uteplats med jacuzzi, 140 cm dubbelsäng, kaffemaskin och mycket mer. Badtillbehör ingår.

Panorama class cabin, 2 vuxna 2 barn (max 60 kg)

Stor och exklusiv hytt (17 kvm) för 1 – 2 vuxna och 1 – 2 barn (får väga max 60 kilo) högt upp i båten. Här har gästerna stora panoramafönster, 140 cm dubbelsäng, kaffemaskin och mycket mer. Badtillbehör ingår.

Pentohuse panorama suite 2 vuxna 2 barn (max 60 kg)

Rymlig utsideshytt (26 kvm) för 1 – 2 vuxna och 1 – 2 barn (får väga max 60 kilo) högt upp i båten. Här har gästerna stora panoramafönster, 140 cm dubbelsäng, kaffemaskin och mycket mer. Frukost ingår.

Skylight cabin, 2 vuxna 2 barn (max 60 kg)

17 kvm skylighthytt för 1 – 2 vuxna och 1 – 2 barn (får väga max 60 kilo). Tre takfönster som släpper in mycket ljus. En del att sitta i med soffa och TV.

Skylight cabin round bed, 2 vuxna 2 barn (max 60 kg) ­

17 kvm skylighthytt för 1 – 2 vuxna och 1 – 2 barn (får väga max 60 kilo). Tre takfönster som släpper in mycket ljus. En del att sitta i med soffa och TV. Rund säng med en diameter på 210 centimeter.

Terrace cabin, 2 vuxna 2 barn (max 60 kg)

En stor hytt, 17 kvm, med direkt tillgång till The Yacht Club. Panoramafönster från tak till golv. 140 cm dubbelsäng.

 2-bäddshytt (djurhytt) med havsutsikt

Insides hytt för en till två gäster och husdjur. I hytten finns två st. DUX-sängar (80 cm,under- och överbädd), dusch, toalett (handdukar är inkluderat) och TV. Kan även väljas utan havsutsikt.

4-bädds handikapphytt utan havsutsikt

Handikappsanpassad hytt för 1 – 4 personer. Utrustad med 4 80 cm över- och underbäddar.

4-bäddshytt (djurhytt) med fönster

Utsides hytt för en till fyra gäster. I hytten finns fyra st. DUX-sängar (80 cm, i under- och överbädd), dusch, toalett (handdukar är inkluderat) och TV. Anpassad för husdjur.

 5-bäddshytt (djurhytt) utan havsutsikt

Insides hytt för en till fem gäster. I hytten finns fyra st. DUX-sängar (tre 80 cm, i under- och överbädd, en 120 cm), dusch, toalett (handdukar är inkluderat) och TV. Anpassat för husdjur.